Ürün Çeşitleri

◊ Micro İplikler
Micro iplik üretim hattında ipek iplikle yarışan micro ince iplikler üretilmektedir.Ne:50/1 ile Ne:100/1 aralığında üretilen micro iplikler eşarp üretiminde, tül perde üretiminde, ev tekstilinde kullanılmaktadır. Mukavemetli oluşları, düşük tüylülük oranları, boya alma kapasitesi ve görsel olarak diğer ipliklerden daha canlı durmaları, viskon kumaşlardakine benzer dökümlü duruşları, tuşesinin yumuşaklığı nedeniyle tercih edilmektedir.
 

 
◊ Standart İplikler

Standart İplikler hattında kaliteye önem veren müşterilerimiz için yüksek kalitede ince, orta ve kalın numarada iplikler üretilmektedir.

Ne:6/1 ile Ne:20/1 aralığında üretilen kalın numara ipliklerimiz ile Ne:26/1 ile Ne:40/1 aralığında üretilen orta numara ipliklerimiz ev tekstilinde, tül perde üretiminde, dış giyimde, bayrak kumaşında ve filtre bezlerinin üretiminde kullanılmaktadır. Ne:50/1 ile Ne:80/1 aralığında üretilen ince ipliklerimiz eşarp üretiminde tül perde ve ev tekstilinde kullanılmaktadır.

Kalite odaklı üretim anlayışı ile üretilen ürünler, yüksek mukavemet, düşük tüylülük, iyi tuşe ve boya alma kapasiteleri nedeniyle tercih edilmektedir.

 

 
◊ Flamlı İplikler
% 100 polyester kesik elyaf FLAMLI (SLUB) iplikler Ne 8/1 ile Ne 30/1 numara aralığında üretilmektedir. Standart flam desenlerimizin yanısıra, isteğe bağlı özel flam desenleri de yapılabilmektedir.
 

 
◊ Bükülü İplikler
Micro, standart ve FR (Yanmaz) ipliklerimiz Ne:20/2 ile Ne:100/2 aralığında son teknoloji ile geliştirilmiş yeni makine hatlarında istenilen numarada üretilmektedir. Ev tekstilinde döşemelik kumaşlarda dış giyimde kullanılan ipliklerimiz, yüksek mukavemet, düşük tüylülük, sıfıra yakın düğüm ile tercih edilmektedir.